10+ Νατάσα Θεοδωρίδου Παλια

10+ Νατάσα Θεοδωρίδου Παλια. Καλεσμένη στον αντ1 και στην εκπομπή ενώπιος ενωπίω, ήταν η νατάσα θεοδωρίδου και μίλησε τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική της ζωή. Με πωλήσεις που φτάνουν 494.000 συνολικά από 1997 έως το 2018 με τον τελευταίο της δίσκο.

Deka Epwnymes Ellhnides Poy Alla3an Myth Des Tes Prin Kai Meta Iciao
Deka Epwnymes Ellhnides Poy Alla3an Myth Des Tes Prin Kai Meta Iciao from www.klik.gr
Και το 1999 η επιτυχίες για την νατάσα θεοδωρίδου συνεχίζονται με σπουδαίες συνεργασίες επί σκηνής. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να κάνει έναν τρίτο γάμο, τη συνεργασία με τον βαγγέλη μαρινάκη. Με πωλήσεις που φτάνουν 494.000 συνολικά από 1997 έως το 2018 με τον τελευταίο της δίσκο.

«οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος.

Το επιτέλους είναι ένα τραγούδι που έκανε μεγάλη αίσθηση λίγα χρόνια πριν και τραγουδήθηκε ιδιαίτερα από όλες τις πληγωμένες καρδιές, από εκείνες που πίστευαν ότι άξιζαν. Η νατάσα θεοδωρίδου βρέθηκε το βράδυ της δευτέρας στην εκπομπή του νίκου χατζηνικολάου και μίλησε για όλα. Η νατάσα θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη την καθαρά δευτέρα στο «ενώπιος ενωπίω» και μίλησε στον νίκο χατζηνικολάου για όλα. Η νατάσα θεοδωρίδου και η καίτη γαρμπή τραγουδούν επιτέλους, ένα ερωτικό τραγούδι σε στίχους και μουσική του φοίβου.


Comments

Popular posts from this blog

46+ Αλεξησ Παππασ 8 Λεξεισ Ρολοσ

50+ Gran Torino Boku No Hero Academia

49+ Selena Gomez Kecil